Over Rick


RICK STOLKER IS SINDS 2009 WERKZAAM IN DE FITNESSBRANCHE ALS FITNESSBEGELEIDER EN PERSONAL TRAINER. DOOR ZIJN FASCINATIE VOOR HET MENSELIJK LICHAAM EN DE PASSIE OM MENSEN TE HELPEN IS HIJ IN 2011 GESTART MET DE OPLEIDING TOT FYSIOTHERAPEUT WELKE IN 2015 IS AFGEROND. MEDE DOOR PRAKTIJKERVARING EN KENNIS ALS FYSIOTHERAPEUT, HEEFT RICK ZICH ONTWIKKELD TOT EEN ZEER COMPLETE EN PROFESSIONELE TRAINER EN BEHANDELAAR. RICK BEGELEIDT MENSEN OP DE MEESTE EFFICIËNTE EN VEILIGE MANIER NAAR HET GEWENSTE DOEL. TIJDENS DE TRAININGEN WORDT VEEL AANDACHT BESTEED AAN HET BEWUST MAKEN VAN CORRECTE EN PREVENTIEVE TRAININGSTECHNIEKEN M.B.T BLESSURES EN/OF LICHAMELIJKE KLACHTEN. TEVENS IS HET MOGELIJK OM BEGELEID TE WORDEN BIJ HET, OP EEN ACTIEVE MANIER, REVALIDEREN VAN EEN BLESSURE.


IEDER LICHAAM IS ANDERS DUS VANDAAR VOOR IEDEREEN EEN AANPAK 100% OP MAAT. IN VEEL GEVALLEN IS EEN AANGEPAST VOEDINGSPATROON TER ONDERSTEUNING VAN HET TRAININGSPLAN AAN TE RADEN. NAAST HET TRAINEN EN BEGELEIDEN OP SPORTIEF GEBIED, IS HET AANPASSEN VAN DE LIFESTYLE OM LICHAAM EN GEEST WEER IN BALANS TE BRENGEN ONTZETTEND BELANGRIJK. DOOR DEZE BALANS ONTSTAAT MEER ENERGIE WAARDOOR (SPORTIEVE) DOELEN EERDER BEHAALD KUNNEN WORDEN.
BEN JE BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN HET BESTE PLAN VOOR JOUW SITUATIE? NEEM DAN CONTACT OP VOOR EEN GRATIS INTAKE GESPREK.